Vacatures bij Berden - Uden, Veghel en Schijndel

In 2016 heeft Berden o.a. de Houtbrox winkel in Uden (gemeente Maashorst) en het Duthler warenhuis in Veghel overgenomen na een faillisement. Ook het kantoor/distributiecentrum in Schijndel werd in 2016 ingelijfd door de Berden Groep. De Duthler winkel in Veghel werd na de overname hernoemd naar Houtbrox. Sinds december 2021 is de winkel in Uden officieel hernoemd naar Berden. De naamswijziging voor de winkel in Veghel volgt in 2022.

Berden is een familiebedrijf uit Limburg. De Berden Groep bestaat uit diverse winkels en warenhuizen in mode en interieurbranche.

Berden in Veghel

Het warenhuis in Veghel heette eerst Duthler en is in 2016 hernoemd naar Houtbrox. En vanaf 2022 gaat deze vestiging verder als Berden. De winkel bevindt zich aan de Hoofdstraat 21 in Veghel. Op de bovenste verdieping vind je Brasserie Smaeck. Een mooi ingerichte en trendy plek voor een lunch of lekkere kop koffie. In het warenhuis vind je kleding en accessoires voor dames, heren en kinderen.

Berden in Uden

Vanaf december 2021 gaat de Houtbrox vestiging in Uden verder als Berden. Aan de Markstraat 25 in Uden vind het warenhuis dat vanuit de regio klanten trekt door het uitgebreid aanbod in kleding, beddengoed en lingerie. In de winkel vind je ook shop-in shops van Van Dalen Schoenen, Purdey en Visser Chocolade. En Brasserie De Conversatie bevindt zich op de 3e etage.

Kantoor en distributiecentrum in Schijndel

In Schijndel bevindt zich het kantoor en distributiecentrum voor de verschillende winkels en warenhuizen. Hiervoor is men met regelmaat op zoek naar administratief medewerkers, chauffeurs en magazijn medewerkers.

Vacatures bij Berden Fashion

Aan de slag als verkoopmedewerker voor kinderkleding, dameskleding of herenmode? Of werk je liever op de achtergrond als parttime interieurverzorg(st)er, logistiek medewerker of medewerker administratie? Berden Fashion is altijd op zoek naar goede en enthousiaste medewerkers.

Bekijk vacatures bij Berden

 

 

Waarom WerkinMaashorst.nl?

Op zoek naar een baan in Uden en omgeving? Die vind je via de grootste vacaturesite van de regio. Je vindt hier vacatures in de regio van Uden. In alle branches en op alle niveaus. Ook voor vakantiewerk en een leuke bijbaan kan je op onze site terecht.