Vacatures in Administratie / Financieel

Onderstaand een overzicht van vacatures in de administratieve en financiële sector in Uden, Volkel, Schaijk, Zeeland, Reek en Odiliapeel. WerkinMaashorst.nl is een vacaturesite die zich exclusief richt op gemeente Maashorst. Zo vind je snel een leuke baan als bijvoorbeeld administratief medewerker, administrateur, (assistent) accountant, secretaresse of belastingadviseur bij jou in de buurt. Bekijk onderstaand diverse fulltime, parttime en tijdelijke functies.

Geen passende vacature gevonden?

Staat er momenteel geen geschikte baan voor je bij in de administratie of financiële branche of als administratief medewerker? Bekijk dan snel het alle vacatures in Uden, Schaijk en omliggende dorpen zoals Zeeland, Volkel. Je kan hier eenvoudig filteren op opleidingsniveaus, fulltime of parttime dienstverbanden en je zoekregio uitbreiden naar omliggende gemeentes en dorpen (Veghel, Schijndel, Heesch enz.) Vergeet daarnaast niet om een een Job Alert aan te maken. Je ontvangt dan wekelijks een gratis e-mail met nieuwe vacatures in gemeenten Uden.

Administratief medewerker - parttime en fulltime

Een van de meest gevraagde en populairste functies is administratief medewerk(st)er en secretaresse. Administratieve functies kunnen dikwijls fulltime maar soms ook parttime worden vervuld. Soms gaat het om een gecombineerde baan. Je deelt dan de functie met een andere medewerker / medewerkster. Het voordeel hiervan is dat dit soms gecombineerd kan worden met schooltijden van schoolgaande kinderen. Zo hoef je dan als ouder geen voorschoolse of naschoolse opvang te regelen en kan je wel lekker aan het werk.

De functie wordt bij elke werkgever anders ingevuld. Van administratieve verwerking van orders en facturen. Verzorgen van debiteuren- en crediteurenadministratie tot het verzorgen van de BTW en ICP aangifte. En loon- en personeelsadministratie en het beantwoorden van de telefoon. Hiervoor wordt ook telkens andere ervaring (Excel, Word, Office 365, Accountview, SAP, MS Office) en een andere opleiding gevraagd zoals MBO of HBO.