Vacatures in Handel / Detailhandel

Wij hebben alle leuke vacatures bij winkels, detailhandel en handel in Uden en omgeving verzameld. Ga je binnenkort aan de slag als verkoopmedewerker in een kledingwinkel, filiaalmanager bij een drogist, bedrijfsleider in een warenhuis of als adviseur bij een telefoniezaak? Onderstaand vind je fulltime en parttime vacatures. Maar ook vacatures voor scholieren en studenten voor leuke bijbaantjes. Via vacaturesite WerkinMaashorst.nl solliciteer je snel en gratis online.   

Vacatures bij winkels in Uden

Uden is de laatste jaren uitgegroeid tot een belangrijke winkelstad in de regio. Het centrum van Uden bevat leuke winkels en warenhuizen van bekende ketens zoals Berden, Hema, H&M, Costes, Halfords, C&A en Intersport. Maar er zijn ook diverse kleine winkeltjes en boetiekjes te vinden. Dat zorgt voor een mooie diversiteit en dit maakt Uden aantrekkelijk voor shoppers uit heel Brabant. Daarnaast biedt de Woonboulevard volop keuze in meubels, verlichting en bedden. Aan de Woonboulevard vind je winkels en bouwmarkten zoals Jysk, Leenbakker, Beter Bed, Pronto, Praxis, Karwei en Van Donzel. Bekijk hier alle vacatures in Uden. Op Werkinmaashorst.nl vind je alleen functies bij bedrijven in Uden, Schaijk, Reek, Zeeland, Volkel en Odiliapeel. Je kan echter heel eenvoudig je zoektoch uitbreiden naar dorpen in de directe omgeving, zoals Veghel, Schijndel, Nistelrode, Heeswijk-Dinther.

Winkels en detailhandel in gemeente Maashorst

Maar niet alleen in Uden zijn leuke winkels te vinden. In gemeente Maashorst kan je in vrijwel elk dorp terecht voor je dagelijkse boodschappen, kleding en meer. In Volkel vind je op het Schakelplein verschillende winkels en uiteraard Coppens Warenhuis aan de Lagenheuvelstraat. In Zeeland vind je in het centrum een boekwinkel, drogisterij, bloemwinkel, supermarkt, kinderkledingwinkel, damesboetiek, schoenwinkel, opticien en elektronicawinkel. In Schaijk vind je leuke schoenenwinkels, interieurwinkel, beddenzaak, kaaswinkel en meer. Dus volop te shoppen in gemeente Maashorst! Maar in al deze winkels zijn ook klantvriendelijke medewerkers nodig. Dus bekijk snel de vacatures en ga in de slag in de retail en detailhandel in Uden, Schaijk of omgeving.