Vacatures in Overheid

Verschillende bedrijven, organisaties en overheidsinstanties in Gemeente Maashorst (o.a. Uden, Schaijk enz) zoeken regelmatig naar enthousiaste medewerkers. Enkele veelvoorkomende functies zijn: Beleidsmedewerker, Marketingmedewerkers, Administratief medewerker, Schoonmaker, Juridisch Adviseur, Balie Medewerker, Woningbouw Coordinator, Groenbeheerder en meer. Bekijk onderstaande vacatures en ga aan de slag bij jou om de hoek!

Werken bij de gemeente of overheid in gemeente Maashorst

Met ruim 58.000 inwoners is gemeente Maashorst een van de grotere gemeentes in Brabant. De gemeente bestaat uit de dorpen Uden, Schaijk, Zeeland, Reek Volkel en Odiliapeel. Dagelijks vinden veel inwoners hun weg naar de gemeente en overheidsinstanties in gemeente Maashorst. Bij het gemeentehuis op de Markt kunnen burgers terecht voor vragen en diensten. Van een paspoort aanvragen tot het aanvragen van een bouwvergunning. Maar ook voor advies en sociale ondersteuning. Diverse lokale instanties zetten zich hier dagelijks voor in. Hiervoor zijn voor en achter de schermen goede en enthousiaste medewerkers benodigd. Geen passende functies gevonden bij de overheid of gemeente Maashorst? Maak dan een gratis Job Alert aan. Of bekijk hier direct alle vacatures in gemeente Maashorst.

Naamswijziging Gemeente Uden

Op 1 januari 2022 is Gemeente Maashorst een feit geworden. Op die datum zijn Gemeente Uden (Uden, Volkel en Odiliapeel) en Gemeente Landerd (Schaijk, Reek, Zeeland) samengegaan en gefuseerd tot Gemeente Maashorst. Het gemeentehuis bevindt zich in Uden in het centrum op de Markt. Aangrenzende gemeentes zijn Oss, Bernheze, Boekel en Meierijstad. Deze dorpen in deze nieuwe gemeente bieden volop werkgelegenheid. Op alle opleidingsniveaus en verschillende dienstverbanden. Van fulltime, bijbanen tot parttime banen en vacatures. 

Vacatures bij semi-overheid in Uden en Schaijk

Naast vacatures bij de overheid, gemeente en bedrijven biedt deze vacaturesite ook leuke functies bij semi-overheid in Uden en Schaijk. Denk bij semi-overheid aan: woningcorporaties, ziekenhuizen en bijzonder onderwijs.