Graphiset bv

Graphiset bv

Uden


Jeroen Hellemons

jh@graphiset.nl

0413 33 27 52


Frontstraat 2b, Uden

Over Graphiset bv

Graphiset bv is een professionele grafimedia organisatie op het gebied van allerlei gedrukte media. Met een groep van ruim 30 enthousiaste medewerkers produceren we traditioneel huisstijl- en promotioneel drukwerk, digitaal geproduceerde posters, flyers, folders en specialiteiten, maar vooral ook stickers- en etiketten op rol.

De functie van etiketten en stickers op de rol is de laatste jaren flink toegenomen. Zowel technisch als marketingtechnisch. Wij zijn daar in meegegroeid en behoren tot een selecte groep specialisten met de benodigde vakkennis en apparatuur in Nederland.

De drang om compleet te zijn in onze dienstverlening aan onze klanten, komt met name in alle vormen van drukwerk goed tot uiting. Wij ontwerpen, dtp’en, personaliseren, drukken op vel of op rol, beheren uw voorraad (met online tool om snel te kunnen bestellen), verpakken en verzenden.

Wij staan voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met alle kwaliteitsaspecten zoals MVO / FSC / ISO, het juiste product maken voor de klant en voor meehelpen om de wereld om ons heen wat beter te maken.