Peka Kroef BV

Peka Kroef BV

Odiliapeel


Jack Rademakers

jack.rademakers@pekakroef.com

0413279203


Beukenlaan 61, Odiliapeel

Over Peka Kroef BV

Familiebedrijf Peka Kroef B.V. is specialist in verse, gekoelde aardappelproducten. Sinds 1970 verleggen wij voortdurend de grenzen van onze producten: nog verser, nog gemakkelijker, nog lekkerder. Peka Kroef is een snelgroeiend en innovatief bedrijf. Dagelijks zijn op onze locaties in Odiliapeel, Asten en Venray circa 325 medewerkers werkzaam voor onze klanten. Onder onze eigen labels en de huismerken van grote Europese Retailers, werken wij aan een brede range van aardappelproducten. Onder het label Peka Freshline leveren wij diverse aardappelproducten voor Foodservice-bedrijven, zoals horeca en cateraars. Op beide markten is Peka Kroef marktleider. De onderneming is onder andere FSSC 22000 en IFS gecertificeerd.

Constante kwaliteit

De basis van al onze producten is de Hansa-aardappel. Peka Kroef was de eerste en lange tijd de enige die deze geelvlezige en vastkokende aardappel gebruikte. Veelzijdigheid kenmerkt de Hansa: hij kan compleet gaar koken in de verpakking en toch heel blijven. In tegenstelling tot andere aardappelproducenten kan Peka Kroef, dankzij de intensieve samenwerking met haar telers, het hele jaar door over de Hansa beschikken. Peka Kroef is daardoor in staat om het hele jaar een constante kwaliteit te garanderen.

Flexibiliteit van product

De onderneming beschikt over een breed assortiment voor alle landen. Daarmee kan per land en per regio ingespeeld worden op de specifieke voorkeur voor de manier waarop aardappels worden bereid. De kwaliteit van het product en de flexibiliteit om in te spelen op de behoeften van een klant, zowel voor Foodservice, Retail en Consumenten, is de grote kracht van Peka Kroef.