Wiltec B.V.

Wiltec B.V.

Uden


Rianne Onckels

r.onckels@wiltec.nl

06-53317223


Industrielaan 24, Uden

Over Wiltec B.V.

Wiltec is een technische groothandel. Onze specialismen? Spuiterij & oppervlaktetechniek, Transportpompen, Filtratie, Tape & lijm, Veiligheid, Beroepskleding en Facilitair van de hoogste kwaliteit.

Bij Wiltec staat groei centraal. Groei van het bedrijf, groei van klanten en groei van onze mensen. Als bedrijf zijn we iedere dag in de weer om te ontwikkelen, voorop te lopen en onze toegevoegde waarde te vergroten. Dat geldt ook voor jou: bij Wiltec sta je nooit stil. Je krijgt alle kans om jezelf te blijven ontwikkelen. In je eigen werk, door deel te nemen aan cursussen en opleidingen of met ons eigen interne trainingsprogramma. Of je omhoog wil doorstromen of zijwaarts: wij geloven erin dat jij op de plek moet zitten waar je je het beste voelt en waar jouw kwaliteiten het best tot hun recht komen. Daarvoor geven we dan ook alle ruimte!

Ons DNA
1. Zet de klant voorop
2. Verander mee
3. Werk samen
4. Neem verantwoordelijkheid
5. Spreek je uit

Bij Wiltec bieden wij jou meer dan een baan. Jij kunt ook een rol spelen bij het vormgeven van de toekomst van Wiltec! Elke dag zijn zo'n 380 Wiltec medewerkers in de weer om onze klantbehoefte waar te maken. Heb jij ook de ambitie om een verschil te maken? Dan is Wiltec hét bedrijf voor jou.