WerkinMaashorst.nl werkt!

Op zoek naar een nieuwe baan in gemeente Maashorst en omgeving? Of op zoek naar een gedreven kandidaat voor een openstaande vacature? WerkinMaashorst.nl is de enige vacaturesite die zich exclusief richt op de gemeente Maashorst.

Belangrijkste vacaturesite voor de regio

De vacaturesite is gestart met een versie voor Meierijstad, namelijk WerkinMeierijstad.nl. Deze site is in 2016 opgezet en groeide al snel uit tot de belangrijkste vacaturebank voor Meierijstad en omgeving. Werkgevers in deze gemeente plaatsen hun openstaande vacatures op deze website. En vele werkzoekenden bezoeken de website regelmatig op zoek naar een droombaan in Meierijstad.

Vacaturesite exclusief voor Uden

Het succes van WerkinMeierijstad.nl zorgde voor een toenemende vraag van bedrijven en werkzoekenden uit Uden voor een soortgelijke website. Begin 2018 is WerkinUden.nl gestart en is vanaf de eerste dag een groot succes. De bezoekersaantallen nemen dagelijks toe en ook het aantal vacatures op de website stijgt aanzienlijk.

Vacaturesite voor gemeente Maashorst

Vanaf 1 januari 2022 zijn de gemeenten Uden en Landerd gefuseerd tot gemeente Maashorst. De gemeente Maashorst bestaat uit de kernen: Uden, Schaijk, Volkel, Reek, Odiliapeel en Zeeland. Hierdoor is begin 2022 de naam van de website aangepast naar WerkinMaashorst.nl. En richt deze vacaturesite zich op werkzoekenden en bedrijven in gemeente Maashorst.

WerkInMaashorst.nl werkt. Ook voor jou.

Openstaande vacature in gemeente Maashorst? Maak hier een werkgeversaccount aan en plaats de vacature direct op de website.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in Uden, Volkel, Odiliapeel, Schaijk, Reek of Zeeland? Bekijk hier alle actuele vacatures. Je kunt hier tevens eenvoudig en snel filteren op opleidingsniveau, partime of fulltime functies en gewenste branche.