Vacatures in Zeeland

Op zoek naar een droombaan in het dorp Zeeland (Noord-Brabant)? Op vacaturesite WerkinMaashorst.nl vind je actuele vacatures in Zeeland. Maar ook van andere dorpen uit gemeente Maashorst, zoals Schaijk, Uden, Reek, Volkel en Odilapeel.

Geen vacature gevonden in Zeeland (Noord-Brabant)?

Er is volop werkgelegenheid in Zeeland. Maar soms is de ene leuke vacatures net vervuld. Wil je geen vacature in Zeeland meer missen? Maak dan een gratis Job Alert aan. Je hoeft alleen je naam en e-mailadres in te vullen. En je ontvangt wekelijks de nieuwste vacatures in je mailbox. Leuke baan gevonden? Dan meld je je weer af binnen enkele tellen. Je kan je zoektocht eenvoudig uitbreiden naar omliggende gemeentes zoals Bernheze (o.a. Heesch en Heeswijk-Dinther), Meierijstad (o.a. Veghel en Schijndel) en Boxtel.

Werken in Zeeland

Zeeland maakte tot en met 2021 nog deel uit van gemeente Landerd. Maar is vanaf 1 januari 2022 onderdeel van gemeente Maashorst. Waaronder ook Schaijk, Reek, Uden, Volkel en Odiliapeel behoren. Zeeland heeft ongeveer 6.700 inwoners. Oventje, Brand en Graspeel zijn buurtschappen die deel uitmaken van Zeeland. Het centrum van Zeeland biedt tal van leuke winkels zoals een boekenwinkel, boetiekjes, kinderkledingwinkel, schoenenwinkel, opticien en diverse horecazaken. Tevens vind je in het centrum 2 supermarkten namelijk: Jumbo en Aldi. Op bedrijventerrein Voederheil zijn diverse grote bedrijven te vinden die actief zijn in de logistiek, transport en automotive.