Vacatures in Uden

Je vindt hier de allerleukste vacatures in Uden. WerkinMaashorst.nl is een lokale vacaturesite gericht op o.a. Uden. Maar ook alle andere kernen in gemeente Maashorst. Zoals Volkel, Odiliapeel, Schaijk, Zeeland en Reek. Op zoek naar een nieuwe baan in deze gemeente? Bekijk onderstaand een overzicht van fulltime en parttime banen op verschillende opleidingsniveaus. Ook voor tijdelijk werk, bijbanen of vakantiebanen ben je hier aan het juiste adres. 

Actuele vacatures in Uden:

 

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures in Uden?

Nog geen passende vacature gevonden in Uden? Vergeet dan niet om een gratis Job Alert aan te maken. Dan ontvang je wekelijks een overzicht van de nieuwste vacatures automatisch in je mailbox. Dan ben je er altijd als eerste bij wanneer jouw droombaan voorbij komt. Aanmelden is eenvoudig en je bent binnen 15 sec. klaar. Je hoeft namelijk alleen je naam en e-mail adres in te vullen. Bekijk hier een totaal overzicht van alle nieuwe vacatures Uden.

Nationale en internationale bedrijven

Uden is een plaats met grofweg 37.000 inwoners. En maakt sinds 1 januari 2022 deel uit van gemeente Maashorst. Met 58.000 inwoners is dit een van de grotere gemeentes van Nederland. De ligging aan de A50 zorgt ervoor dat de plaats goed bereikbaar is. En er zijn veel nationale en internationale bedrijven gevestigd. Door de bereikbaarheid en de diversiteit aan bedrijven is het een aantrekkelijke plaats om te werken. Bekende Udense bedrijven zijn Swiss Sense, CSU, Beter Bed, Wiltec, Tennant, Kanteel kinderopvang en Van Den Heuvel Logistiek. Samen met de tientallen andere bedrijven en organisaties is er volop werkgelegenheid in Uden. Denk aan fulltime en parttime functie in branches zoals: ICT, zorg, administratie, transport, detailhandel, marketing en horeca. Maar ook voor bijbanen, stages, tijdelijk werk en vakantiewerk ben je hier aan het juiste adres.  

Belangrijk industrieel gebied

Uden, Oss en Veghel (Noordoost-Brabant) zijn uitgegroeid tot een onderdeel van de belangrijkste industriële gebieden van Nederland. Ongeveer 27 procent (+/- 75 miljard euro) van de Nederlandse industriële toegevoegde waarde werd in 2015 in Zuidoost-Brabant en Noordoost-Brabant gerealiseerd. De gemeente Maashorst koestert MKB-ers omdat zij zorgen voor bedrijvigheid en werkgelegenheid.

Wij houden van Uden

Udenaren zijn trots op hun woonplaats. De slogan van de gemeente is: Hier hoUDEN wij van. Er is veel te beleven. Er is winkelcentrum met een compleet winkelaanbod. Je vindt er grote landelijke ketens zoals H&M en Hema, maar ook kleine boetieks en winkeltjes. Er zijn veel horecagelegenheden om lekker te eten en te borrelen, denk aan Speelboerderij Hullie, Gasterij De Pier en restaurant Cusco en restaurant Blitz. Maar Uden staat ook bekend om haar bruisende uitgaansleven op de Markt en de Sint Janstaat en natuurlijk theater Markant. Wanneer je van de natuur houdt mag een bezoek aan natuurgebied de Maashorst en de Bedafse Bergen niet ontbreken. 

Waarom een vacaturesite voor Uden?

Sinds 1 januari 2022 is gemeente Uden gefuseerd met gemeente Landerd. WerkinUden.nl richtte zich als vacaturesite alleen op gemeente Uden. En is begin 2022 omgezet naar WerkinMaashorst.nl. Het idee voor deze vacaturesite is gebaseerd op de vacaturesite WerkInMeierijstad.nl. Deze site toont actuele vacatures in gemeente Meierijstad (Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode etc) en ontvangt dagelijks veel bezoekers. Vanuit werkgevers en werkzoekenden kwam steeds meer vraag naar een soortgelijke site voor omliggende dorpen zoals Uden, Schaijk, Heesch en Heeswijk-Dinther.

 

Goud

20 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

5 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 75% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Zilver

10 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

2 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 65% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Brons

5 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

1 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 60% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Basis

3 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

Tot 50% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen