Vacatures bij Beter Bed

Werken bij Beter Bed in Uden?

Beter Bed is in de jaren '80 opgericht in Uden (gemeente Maashorst). Het bedrijf heeft ruim 1000 winkels in Europa, en ongeveer 80 winkels in Nederland. In Nederland is Beter Bed dan ook marktleider op het gebied van slaapkamers. Bij de winkels van Beter Bed vind je bedden en boxsprings van topmerken zoals Mline en Karlsson. Maar ook beddengoed van Essenza, Walra en Beddinghouse.

In 2012 en 2014 is het bedrijf door Effectory en VNU Vacature Media uitgeroepen tot de 'Beste Werkgevers'. En is regiowinnaar van de Werken in Wonen Award 2011 (Beste opleidingsbedrijf in de woonbranche).

Vacatures in Uden

In Uden kan je werken op 3 locaties, namelijk:

Hoofdkantoor

In Uden aan de Linie 27 vind je het hoofdkantoor van Beter Bed. Vanuit deze locatie wordt o.a. de marketing, inkoop, HR, administatie, klantenservice en e-commerce geregeld. Ook vind je hier de IT-afdeling, facilitaire dienst en merchandise planning.

Distributiecentrum

Daarnaast bevindt het distributiecentrum zich ook in Uden. Vanuit dit centrum worden de winkels door heel Nederland bevoorraaad. Een logistiek proces dat alleen door goede medewerkers (magazijn medewerkers, chauffeurs en bijrijders) optimaal kan functioneren. Deze werkzaamheden gaan ook in het weekend door, dus studenten zijn op zaterdag welkom voor een leuke bijbaan.

Winkel

Een Beter Bed winkel in Uden zelf mag uiteraard niet ontbreken. Deze vind je aan de Woonboulevard van Uden (Industrielaan 15). Een goed team bestaande uit verkoopadviseurs, filiaalhouders, weekendhulpen en rayonmanagers is onontbeerlijk. Je kan er fulltime en parttime aan de slag. Wil jij aan de slag bij dit Udense bedrijf?

 

Bekijk alle vacatures bij Beter Bed in Uden.