Schoonmaak Vacatures in Uden

Op zoek naar schoonmaak vacatures in gemeente Uden? Hier vind je schoonmaakwerk in Uden en omgeving. Ben je op zoek naar werk als schoonmaker/schoonmaakster? Zoek dan ook eens naar functietitels als 'interieurverzorger/interieurverzorgster' of 'medewerk(st)er huishoudelijke dienst'.

Is er schoonmaak werk in Uden?

Er zijn volop vacatures in schoonmaak branche in Uden te vinden. Je kan aan de slag bij bedrijven, maar soms ook bij particulieren thuis. De bedrijven varieren van kantoren, horeca, thuiszorg tot productieruimtes. Steeds meer inwoners van Uden willen werken in gemeente Maashorst. En dat is te begrijpen. Want het scheelt reistijd en reiskosten. Het is een win-win situatie. Je houdt met prive-tijd over en je houdt geld over. Je kan lekker op de fiets naar je werk, je bent binnen enkele minuten op je werk en je staat niet meer in de file. Je hoeft niet op zoek naar een parkeerplaats bij je werk. Want je parkeert je fiets vaak recht voor de deur. Je bespaart op benzinekosten, auto-onderhoud en de afschrijving van je auto. Overtuigd van de voordelen van werken in de schoonmaak in Uden? Er zijn nog meer voordelen, lees snel verder!

Fulltime & Parttime Schoonmaak vacatures in Uden

Lijkt het je lekker om fulltime aan de slag te gaan? Of wil je liever parttime schoonmaakwerk verrichten? Alles is mogelijk. Je kan de hele dag bij 1 bedrijf poetsen, je kan via een thuiszorg organisatie op 1 dag bij verschillende adressen poetsen of je kan ook een paar uur per dag of een enkele keer per week schoonmaken.

Heb je schoolgaande kinderen? Er zijn mogelijkheden om parttime te werken tijdens schooltijden. Of zoek je een bijbaan in Uden? Het ene bedrijf zoekt schoonmakers voor in de avonduren wanneer er geen bedrijfsactiviteiten plaatsvinden. Een horecabedrijf zoekt vaak interieurverzorg(st)ers voor in de ochtend. Wanneer het bedrijf gesloten is, zodat het restaurant of cafe 's avonds weer fris en fruitig open kan.

Wat zijn de werkzaamheden van een schoonmak(st)er?

Er is volop werk te vinden in Uden in de schoonmaakbranche. Want elk bedrijf moet schoongemaakt worden. Of het nu een kantoor is waar moet worden afgestofd en het keukentje en de toiletten moeten worden schoongemaakt. Tot een productiebedrijf waarbij de productielijn moet worden gereinigd. Afhankelijk van het bedrijf voer je overal verschillende activiteiten uit. Van het schoonmaken van bureaus, toiletten, keukens, vloeren, bar tot het wassen van ramen en vegen van de stoep. Soms doe je ook de was voor een bedrijf. En bij een een werkgever in de zorg ga je vaak huizen of appartementen van clienten schoonmaken.

Vacatures in Uden

Ga snel op zoek naar de ideale vacature voor jou. Je vindt op WerkinMaashorst vacatures in de schoonmaak in gemeente Maashorst. Dus van Uden, Volkel, Odiliapeel, Zeeland, Reek tot Schaijk. Maar je kan je zoektocht uitbreiden naar omliggende gemeentes zoals Meierijstad (Veghel, Schijndel, Erp, Mariaheid enz), Bernheze (Heesch, Heeswijk-Dinther) en zelfs vacatures in Boxtel.

 

Schoonmaak Vacatures in Uden

Goud

20 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

5 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 75% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Zilver

10 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

2 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 65% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Brons

5 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

1 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 60% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Basis

3 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

Tot 50% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen