Bijbaan in Uden

Op zoek naar een bijbaan of vakantiewerk in Uden? Op deze site vind je diverse leuke functies in avond- of weekenduren in de gemeente Maashorst: van Uden, Volkel, Reek, Zeeland, Schaijk tot Odiliapeel.

Maar je kan je zoektocht ook uitbreiden naar omliggende dorpen zoals: Veghel, Schijndel, Erp, Mariaheide, Vorstenbosch en Nistelrode.  Vergeet niet een gratis Job Alert aan te maken. Dan ontvang je alle nieuwe bijbaan en weekendhulp vacatures automatisch per e-mail.

Van magazijn, zorg, webshops, schoonmaak tot horeca

Diverse bedrijven uit Uden en omgeving zoeken (tijdelijke) ondersteuning. Veel gevraagde functies zijn:  horeca-medewerkers, schoonmaakmedewerkers, magazijnmedewerkers, orderpickers, begeleiders in de zorg, winkelpersoneel of tankstation medewerker. Wekelijks worden er nieuwe banen toegevoegd, dus het aanbod varieert snel.

Weekend, avond of doordeweeks

Het aantal uren varieert per bedrijf. Dit geldt ook voor de werktijden. Het ene bedrijf zoekt alleen ondersteuning voor in het weekend. Maar sommige bedrijven staan ook te springen om medewerkers die hen doordeweeks helpen (overdag en/of 's avonds). 

Bijbaantjes voor 14-jarigen

Je mag als 14-jarige alleen licht en niet-industrieel werk uitvoeren. En je mag alleen werken op niet-schooldagen en in vakanties. Mogelijke bijbaantjes zijn: assisteren bij vakkenvullen (je mag nog niet zelf vullen), folders of huis-aan-huis kranten rondbrengen en groente en/of fruit plukken. Je mag alleen nog geen kassa bediene, werken als maaltijdbezorger of werken in de horeca.

Ben je 15 jaar en op zoek naar vacatures?

Dan is er alweer wat meer mogelijk dan als 14-jarige. Je mag namelijk wel op schooldagen werken en op zaterdag of op zondag. Je kan nu als vakkenvuller aan de slag of werken in een winkel. Zolang je maar geen betalingen verricht. Je mag ook in de horeca in ruimtes werken waar geen alcohol wordt geschonken. Dus de spoelkeuken is hier een goede optie. Je officieel echter geen vaatwasser bedienen. Maar lichte schoonmaakwerkzaamheden en glazen poleren mag uiteraard wel. In een lunchroom wordt dikwijls geen alcohol geschonken dus hier zijn meer mogelijkheden.

Aan het werk als 16-jarige in Uden

Ben je 16 of 17 jaar? Dan zij veel meer mogelijkheden om een bijbaan te vinden in Uden. Je mag achter een kassa werken en de mogelijkheden in de horeca zijn ook veel ruimer. Bijna elke vacature op onze website is geschikt voor jou. Wil je veel werken? Dan is de horeca een goede branche. En soms verdien je hier naast je salaris ook nog fooi.

Voorbeelden van vacatures voor bijbanen in Uden

Onderstaand enkele voorbeelden van Udense bedrijven die regelmatig op zoek zijn naar weekendhulpen, vakantiekrachten en studenten.

De vacatures op onze vacaturesite wisselen dagelijks. Dus neem regelmatig een kijkje of schrijf je in voor de gratis JobAlert!

 Bekijk bijbanen in Uden en omgeving