Bijbaan & Vakantiewerk in Boekel

Een leuke bijbaan, of vakantiewerk in Boekel? Op WerkinMaashorst.nl vind je de allerleukste bijbanen in Boekel. De functies lopen uiteen van horecawerk tot werken in winkel of productiewerk. Maar het werk is op fietsafstand in Boekel en omgeving.

Een bijbaan voor in het weekend, vakanties of avond

Bedrijven in Boekel en omgeving (Uden, Veghel, Erp, Volkel enz) zijn volop op zoek naar scholieren en studenten. Ben jij enthousiast en wil jij snel aan de slag? Dan is er volop werk te vinden voor na schooltijd, in vakanties of in de weekenden. Vergeet niet een gratis Job Alert aan te maken. Dan ontvang je de nieuwste vacatures voor bijbaantjes in Boekel wekelijks in je mailbox. En mis je jouw droombaantje niet!

Hoeveel uur wil je werken in Boekel?

Het aantal uren dat je kan werken varieert per bedrijf. Sommmige bedrijven (denk aan horeca) zijn vooral op zoek naar weekendhulpen. Andere bedrijven (denk aan een magazijnwerk of fietskoerier) zoeken voornamelijk jongeren voor doordeweeks. Het aantal uren dat je kan werken varieert ook. Maar bij de meeste bedrijven mag je zoveel werken als dat wettelijk is toegestaan. Want per leeftijd verschilt het aantal uur dat je mag werken en wannneer je mag werken. Onderstaand vind je een overzicht hiervan.

Bijbaan voor 14-jarigen

Je mag als 14-jarige niet werken op zondagen. En je mag alleen licht en niet-industrieel werk doen. Je mag nog niet vakken vullen in de supermarkt, maar je mag hierbij wel helpen. Je mag ook nog niet achter een kassa of in de horeca werken. Je mag wel huis-aan-huis kranten en folders rondbrengen en bijvoorbeeld groente/fruit plukken.

Bijbaan voor 15-jarigen

Ben je 15 jaar? Dan komen er veel mogelijkheden bij om te werken. Je mag nu ook op zondagen werken. En je hoeft niet meer te assisteren, maar mag nu zelf aan de slag als vakkenvuller. Je mag echter nog steeds niet achter een kassa werken en betalingen verrichten. Wil je in de horeca werken? Dat kan nu ook als 15-jarige. Maar alleen in ruimtes waar geen horeca wordt geschonken. En je mag ook nog niet werken als maaltijdbezorger. Je mag wel helpen inpakken in een magazijn.

Bijbaan voor 16 jaar en ouder

Ben je 16 jaar of ouder? Nu gaat er een wereld voor je open! Er zijn heel veel mogelijkheden. Je mag werken in de horeca (en extra verdienen dankzij de fooien). Je mag ook betalingen verrichten, dus werken achter de kassa of als verkoopmedewerker in een kledingwinkel. Wist je dat... vrijwel elke bijbaan-vacature in Boekel op onze site geschikt is voor jou?

Vacatures voor bijbanen in Boekel en omgeving

Onderstaand enkele voorbeelden van bedrijven in Boekel en omgeving die regelmatig zoeken naar scholieren en studenten:

De vacatures op onze vacaturesite wisselen dagelijks. Dus neem regelmatig een kijkje of schrijf je in voor de gratis JobAlert.

 Bekijk bijbanen in Boekel en omgeving

Goud

20 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

5 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 75% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Zilver

10 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

2 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 65% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Brons

5 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

1 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 60% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Basis

3 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

Tot 50% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen