Magazijnmedewerker in Uden

Wij begrijpen het wel. Waarom jij wil werken als magazijnmedewerker in Uden. Lekker op je fiets naar je werk. Geen reistijd, geen files en geen autokosten. Waarom zou je een half uur naar je werk rijden en weer terug? Je bent in totaal een uur kwijt per dag aan het rijden naar je werk.

Terwijl er in Uden volop werk te vinden is! En in plaats van in de auto zitten kan je je reistijd besteden aan een workout in de sportschool of lekker met je kids naar de speeltuin gaan.

Wat ga je doen als magazijnmedewerker?

Bij elk bedrijf in Uden wordt er andere inhoud aangegeven aan deze baan. Een functie als magazijnmedewerker wordt ook logistiek medewerker genoemd. Enkele werkzaamheden die hieronder vallen zijn:

  • Orderpicken
  • Inpakken van producten
  • Bestellingen transportgereed maken
  • Controleren van orders
  • Opslagbeheer van goederen
  • Versturen van webshop bestellingen
  • Opstellen van transportdocumenten

Wat wordt er van je verwacht?

Je houdt van aanpakken en steekt graag je handen uit de mouwen. Ervaring is handig, maar als je bereidt ben om het vak te leren staan veel Udense bedrijven met open armen voor je klaar. Vaak begint je werkdag al vroeg, soms om 06.00. Maar dat betekent ook dat je vroeg weer klaar bent. Ook zijn er mogelijkheden om in het weekend te werken of om dit werk als bijbaantje te doen in avonduren. Bij sommige werkgevers in Uden werkt een reach- of heftruckcertificaat in je voordeel. Heb je deze nog niet? Dan mag je deze dikwijls op kosten van de werkgever behalen.

Werken in Uden of omgeving?

Op onze vacaturesite kan je filteren op banen alleen in gemeente Maashorst (Uden, Schaijk, Volkel, Reek, Odiliapeel en Zeeland). Maar je kan ook banen vinden in de directe omgeving. Zoals Mariaheide, Vorstenbosch, Nistelrode, Schaijk, Veghel en Heeswijk-Dinther. En je kan ook kiezen op fulltime of parttime functies. Wanneer je een Job Alert aanmaakt krijg je automatisch nieuwe vacatures in je mailbox. Je hoeft hiervoor geen account aan te maken. Je vult alleen je naam en e-mailadres in en… klaar! En afmelden gaat met 1 druk op knop. Met een Job Alert weet je zeker dat je die ene perfecte vacature nooit mist en jij er als allereerste bij bent.

Hoe kan je solliciteren op een functie als magazijnmedewerker in Uden?

Dat is heel simpel. Bekijk de vacatures. Leuke functie gezien? Druk op de knop ‘Solliciteer’. Vul je gegevens in en voeg je CV en motivatiebrief toe en verstuur je sollicitatie. Het betreffende bedrijf neemt dan z.s.m. contact met je op.

De vacatures op onze vacaturesite wisselen dagelijks. Dus neem regelmatig een kijkje of schrijf je in voor de gratis JobAlert!

 Bekijk Magazijnmedewerker vacatures