Vacatures bij Kinderopvang Kanteel

Werken bij Kanteel Kinderopvang?

Kanteel biedt kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang. In plaatsen als Rosmalen, Den Bosch, Zeeland, Odiliapeel en Uden zijn ongeveer 40 opvanglocaties. Kanteel is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Als pedagogisch medewerker of HR adviseur zijn er volop mogelijkheden bij Kanteel.

Kanteel Kinderdagverblijven in Uden

In Uden (gemeente Maashorst) zijn verschillende locaties te vinden van Kanteel. Bijvoorbeeld in Uden, Odiliapeel en Zeeland. Dus de kans is groot dat je gaat werken bij een locatie bij jou om de hoek. Lekker lopend of fietsend naar je werk. Dat is goed voor je gezondheid, scheelt reistijd en is beter voor het milieu. Een win-win situatie dus! Bekijk onderstaand de opvanglocaties:

  1. Beestenbende, Hoogstraat 2 in Uden
  2. De Klimboom, Leeuweriksweg 10 in Uden
  3. Het Speleon, Klarinetstraat 2 in Uden
  4. Mellepark, Germenzeel 500 in Uden
  5. Raam, Bosveld 118 in Uden
  6. Vindingrijk, Horgetouw 1 in Uden
  7. Zuiderzon, Wislaan 221 in Uden
  8. Den Dijk, Oudedijk 48 in Odiliapeel
  9. De Morgenzon, Kerkstraat 57 in Zeeland

Wat is het voordeel van werken bij Kanteel?

Het voordeel van werken bij kinderopvang Kanteel is dat ze graag met je meedenken. Wil jij werken in de kinderopvang in Uden of omgeving? Dan is er bijna altijd plek voor je bij Kanteel. Je hoeft ook geen lange sollicitatiebrieven te schrijven want je kan gewoon meedoen met een Online Meet & Greet en kijken of deze organisatie bij jou past. Heb je nog geen HBO diploma maar wel 50% van je studiepunten op zak? Dan kan je vaak al aan het werk op de Buitenschoolse opvang (BSO). Daarnaast hoort parttime werken bij de mogelijkheden.

Bekijk nog meer voordelen in deze video:

 

Bekijk vacatures bij Kanteel Kinderopvang