Vacatures bij Wiltec

Werken bij Wiltec in Uden?

Wiltec bevindt zich aan de Industrielaan in Uden. Van oorsprong een spuiterij die is uitgegegroeid tot een toeleverancier en groothandel voor bedrijven in uiteenlopende categorieen. Van bedrijfskleding, transportpompen, filtratie, veiligheidskleding tot kantoorartikelen. En is al jaren 'Best Managed Company' uitgeroepen door Deloitte.

Sinds 1971

Het bedrijf is gestart als verkopende partij voor verfspuitapparatuur voor de schildersbranche. Het bedrijf heette destijds Van der Wilt. De afgelopen jaren heeft Wiltec veel bedrijven overgenomen en hierdoor het productassortiment uitgebreid. In januari 2021 nam Wiltec het bedrijf BDP International (bedrijfskleding) uit Geldrop over. En in 2010 nam het bedrijf Delo (kantoormeubels en kantoorartikelen) uit Uden over.

Het werknemersprofiel

Het is een organisatie waar relatief veel jonge mensen werken. Er werken ongeveer 360 medewerker en daarvan is 45% jonger dan 35 jaar. En ongeveer 30% van alle medewerkers heeft een HBO diploma of hoger. 

Vacatures bij Wiltec

Wiltec is mooi voorbeeld van een succesvol ambitieus Udens bedrijf. Er zijn functies op verschillende niveaus en fulltime en parttime beschikbaar. En in verschillende vakgebieden, denk aan: magazijn, marketing, verkoop, techniek en IT. Ook voor een bijbaan of vakantiewerk kan je hier terecht. Wil jij werken bij dit bedrijf? Bekijk onderstaand de vacatures.

 

VACATURES BIJ WILTEC