Werkgevers - Vragen en antwoorden

 • Geen lange aanmeldprocedures. In slechts 5 minuten maakt u een werkgeversaccount aan en plaatst u een vacature op de website. Deze vacature is direct zichtbaar voor werkzoekenden.
 • Vacatures staan maar liefst 60 dagen op de website. U kunt deze op ieder moment aanpassen of verwijderen.
 • Vacature(s) en sollicitaties zijn volledig in uw eigen beheer.
 • Het aantal website bezoekers blijft toenemen.
 • U ontvangt sollicitaties uit de regio; zij hebben een goede werkmentaliteit, gaan minder snel op zoek naar een nieuwe baan i.v.m. reisafstand en reistijd, spreken de taal en kennen de regio.
 • Voor slechts € 149,- staat uw vacature online.
 • Nieuwe vacatures worden wekelijks naar alle werkzoekenden gemaild die zich hebben aangemeld voor de Job Alert.
 • Betalen op rekening is ook mogelijk. Uw vacature staat direct online.
 • Alle vacatures op onze vacaturesite zijn automatisch geoptimaliseerd zodat deze worden getoond in Google for Jobs.

Eén vacature plaatst u al voor slechts €149,-. Neemt u meerdere vacature plaatsingen tegelijk af, dan gelden er aangepaste tarieven:

 • 1 plaatsing €149,-
 • 3 plaatsingen €139,-
 • 5 plaatsingen €129,-
 • 10 plaatsingen €119,-

Alle genoemde prijzen zijn per plaatsing en exclusief BTW. Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Zoekt u doorlopend goede kandidaten voor dezelfde functie? Kies dan voor een doorlopende plaatsing. Voor slechts €495,- per jaar wordt uw vacature het hele jaar onder de aandacht gebracht bij werkzoekenden. De plaatsing wordt om de 60 dagen automatisch geüpdatet en naar 'boven' geplaatst. Het is logischerwijs niet mogelijk om, zonder overleg met WerkinMaashorst.nl, de functietitel tussentijds aan te passen. Voor de doorlopende plaatsing is het vereist dat het, het gehele jaar, om dezelfde functie gaat.
Een nieuw werkgeversaccount maakt u snel en eenvoudig aan op de registratie pagina. U wordt gevraagd om enkele bedrijfsgegevens in te vullen. Daarna selecteert u zelf uw inloggegevens. Klik vervolgens op de knop "Akkoord/Verzenden" en uw account is aangemaakt. Het aanmaken van een account brengt geen betalingsverplichting met zich mee. Binnen het account kunt u credits kopen, vacatures plaatsen en vacatures aanpassen. Sollicicaties op vacatures ziet u ook terug in dit werkgeversaccount.
U kunt betalen via iDeal, creditcard of PayPal of op rekening. Het betalen op basis van op rekening levert geen vertraging op voor de vacatureplaatsing. Wanneer u het gewenste aantal vacatures hebt aangegeven en op de knop "Betaal per factuur" hebt geklikt worden de credits aan uw account toegevoegd. U vangt hierna direct een e-mail met de factuur, deze dient binnen 14 dagen te worden voldaan.
Als u een of meerdere credits in uw account heeft, klik dan op de button "Plaats een nieuwe vacature". Volg daarna de instructies. Een aantal invulvelden zoals dienstverband, standplaats en branche zijn verplicht. Overige invulvelden zoals salaris en opleidingsniveau zijn niet verplicht. Bent u klaar met invullen? Klik dan op "Plaats vacature". De vacature verschijnt direct online. U kunt uw advertentie in uw dashboard op ieder moment aanpassen.
Een vacature staat 60 dagen op de website. Indien de vacature eerder is ingevuld kunt u de vacature zelf verwijderen.
Wanneer u plaatsingen / credits heeft gekocht heeft u 2 jaar tijd om deze te gebruiken. Twee jaar na factuurdatum komen de plaatsingen / credits te vervallen.
Zodra een kandidaat op uw vacature solliciteert, ontvangt u een e-mail van WerkinMaashorst.nl. In deze e-mail wordt u doorverwezen naar uw werkgeversaccount. Daar kunt u het CV, de contactgegevens en de eventuele motivatie van de kandidaat bekijken. In uw werkgeversaccount kunt u alle sollicitaties bekijken en beheren. Het is aan u om te reageren op de sollicitatie. Een reactie kan bestaan uit een uitnodiging zijn of een afwijzing. De sollicitaties blijven zichtbaar in uw account.
Wij tonen een openbaar bedrijfsprofiel van uw bedrijf op onze site. Ook de algemene contactgegevens van uw bedrijf worden op onze site getoond. Er zijn diverse kandidaten die niet rechtstreeks via onze website zullen solliciteren. Zij nemen wellicht telefonisch contact op, sturen direct een e-mail of sollicitatie naar de contactpersoon die wordt getoond op onze site of zij solliciteren direct uw website.
Wij helpen u graag en geheel gratis bij het schrijven van een goede en aantrekkelijke vacaturetekst. Neem contact met ons op via het contactformulier.

WerkinMaashorst.nl wordt voornamelijk bezocht door inwoners uit Uden, Schaijk, Volkel, Zeeland, Reek en Odiliapeel. Maar ook inwoners uit omliggende gemeentes zoals Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Oss, Heesch en Boxtel bezoeken regelmatig onze website. Daarnaast zorgen wij voor de plaatsing van uw vacatures op verschillende landelijke vacaturebanken zoals Indeed.nl. Vacatures worden hierop doorgeplaatst, zodat deze ook hier te vinden zijn. Dit zorgt voor veel traffic naar uw vacature.

WerkinMaashorst.nl is tevens zeer actief op social media. Nieuwe vacatures worden wekelijks gratis op Facebook, LinkedIn en Twitter getoond.

Ja, alle vacatures die op onze site worden geplaatst zijn direct geoptimaliseerd voor Google for Jobs. Technische kennis van structured data is dus overbodig. Onze site is zo ingericht dat er automatisch structured data wordt gekoppeld aan uw vacature zodat de vacature wordt getoond in Google for Jobs.
Neem contact met ons op via e-mail (info@werkinmaashorst.nl) of bel naar 0413 - 411024.