Vacatures uit Uden op Indeed.nl

Op WerkinMaashorst.nl vind je vacatures uit Uden en Schaijk en omgeving. Onze vacatures zijn niet alleen te vinden op deze vacaturesite maar worden vaak doorgeplaatst op social media en op landelijke vacaturesites. Denk bijvoorbeeld aan een site als Indeed.nl. Dankzij het doorplaatsen van vacatures worden deze door nog meer werkzoekenden bekeken. Zo weet jij, als werkgever, dat er alles aan wordt gedaan om de beste kandidaten te bereiken.

Is iedere vacature op Indeed te vinden?

Een groot deel van onze vacatures is ook te vinden op Indeed.nl. Maar niet allemaal. Waarom niet?

Omdat sommige vacatures behoorlijk in trek zijn. En deze functies al zijn ingevuld voordat wij ze doorgeplaatst hebben op Indeed. Wil je zeker weten dat je geen enkele nieuwe baan in Uden of gemeente Maashorst mist? Maak dan een Job Alert aan. Dan ontvang je elke week een overzicht met de nieuwste banen in Uden, Volkel, Odiliapeel, Reek, Schaijk en Zeeland. Of neem regelmatig een kijkje op onze site.

Waarom kiezen bedrijven voor WerkinMaashorst.nl?

Onze vacaturesite toont o.a. vacatures in Uden en omgeving. Werknemers gaan graag aan de slag in hun eigen gemeente. Omdat het hen reistijd en reiskosten bespaart. Doordat ze minder ver reizen houden zij meer tijd over voor hun priveleven. Daarnaast hebben wij een groot lokaal bereik. En bereiken wij ook werkzoekenden uit omliggende plaatsen zoals Veghel, Schijndel, Heeswijk-Dinther, Boxtel, Heesch en Sint-Oedenrode.

Daarnaast worden alle vacatures getoond in Google for Jobs en veel vacatures doorgeplaatst op Indeed.nl. Hierdoor hoef je als werknemer geen verschillende accounts aan te maken en te beheren. Omdat alle sollicitaties in het werkinmaashorst.nl account worden verzameld. Wanneer iemand uw vacature heeft gezien op Indeed wordt deze doorverwezen naar onze site en kan hier direct online solliciteren.

Voorkeur voor medewerkers uit Uden

Maar ook werkgevers nemen graag werknemers uit Uden in dienst. Omdat ze gemotiveerd zijn en niet ver hoeven te reizen. Werknemers uit Uden komen uitgerust op hun werk aan omdat ze niet ver hoeven te reizen en ervaren geen reis- of filestress. Daarnaast kunnen medewerkers uit Uden zelfs lopend of met de fiets naar hun werk komen. Dat is ook nog eens beter voor de gezondheid en het milieu.

Waarom gebruiken werkzoekenden in Uden naast Indeed ook onze site?

Op onze site vind je vacatures voor iedereen die wil werken in Uden. In diverse branches, verschillende opleidingsniveaus en voor iedere leeftijd. Van parttime, fulltime tot bijbaan. Er is werk te vinden voor accountants, winkelmedewerkers, sales managers, magazijnmedewerkers, ICT-ers, administratief medewerkers, koeriers, marketing managers, maatschappelijk werk tot kinderopvang medewerkers en HR managers. Bij uiteenlopende bedrijven, bijvoorbeeld:

 

Bekijk vacatures in Uden

Goud

20 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

5 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 75% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Zilver

10 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

2 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 65% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Brons

5 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

1 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 60% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Basis

3 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

Tot 50% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen